Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főző tejszínnel lehet pudningo...

Főző tejszínnel lehet pudningot készíteni?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy csak főző tejszínt raknék bele és persze cukrot. Vagy így nem jó csak tejjel? Valaki próbálta már?

2019. febr. 28. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
LEhet, csak sokkal több kalória lesz benne, meg mivel zsíros, esetleg megfájdul a hasad.
2019. febr. 28. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyik sem riasztana vissza. :) Az íze,állaga ugyan olyan lesz? Köszi a választ egyébként
2019. febr. 28. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én hidegen kikeverhető pudingport szoktam tejszínnel (de nem főző) kikeverni tej helyett, egy sűrűbb, finomabb krém lesz belőle, tortákba és sütikbe szoktam így csinálni.
2019. febr. 28. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekem sima főzős pudingom van és megkívántam,de nincs tej itthon csak tejszín. Így jött az ötlet,de nem is tudtam,hogy lehet-e így egyáltalán mert mindig friss házi tejjel szoktam.
2019. febr. 28. 13:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínü nem lesz rossz, én a maradék normál tejszínt szoktam beleborítani, plusz tejjel kiegészíteni a fél literre. Testesebb lesz töle, ami nekem ízlik.
2019. febr. 28. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de így töményebb lesz. Esetleg kicsit felvizezheted a tejszínt, és akkor majdnem olyan, mintha tej lenne.
2019. febr. 28. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak finomabb lesz tőle
2019. febr. 28. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Tegyél vizet a tejszinbe és akkor olyan, mint a tej.
2019. febr. 28. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy a víztől tejesebb lett volna.. de köszi mindenkinek. Már megcsináltam és finom volt,úgyhogy a többit behűtöm és estére is lesz nasi. Ui.: tényleg sűrűbb lett,de az csak jó.:)
2019. febr. 28. 16:10
 10/10 anonim válasza:

Sziasztok!


Ugyanígy jártam most! 😀


Csak 20./'-os főzőtejszín van itthon, tej nincs... 😀


De, biztos finom lesz..


Melóztam egy fine-dineing étteremben, és,ott, tejszínnel készítettük a palacsintát, tej helyett...

aug. 13. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!