Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tökfőzelékbe jó a fokhagyma?

Tökfőzelékbe jó a fokhagyma?

Figyelt kérdés

2022. szept. 8. 14:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Kizárólag hagyma és kapor +só, cukor.

A fokhagyma kifejezetten elveszi a klasszikus tökfőzelék ízt.

2022. szept. 8. 18:59
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem igazán való bele, de itt (tessék sértődni), ha azt kérdezi valaki, mennyi kecskesajt kell a pörköltbe, biztosan lesz olyan, aki támogató választ ad. Vöröshagyma az kell bele, de az sem egy nagy fej. Fokhagymával el nem tudom képzelni.
2022. szept. 8. 19:00
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
11-es: nálunk hagyma nem kerül bele soha! Nem tudnám elképzelni.
2022. szept. 8. 20:26
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell bele fokhagyma,a vöröshagyma se kötelező mégha sok szakácskönyv írja bele.
2022. szept. 9. 08:42
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

12: na igen.... :)

Ahogy arra is, hogy ő bizony gyömbért tesz bele.... :-DDD Mert attól jó a pörkölt.... :-D

2022. szept. 9. 10:22
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Ahany haz annyi szokas, nekem anyukam nem tesz bele, nagymamam se, es ezt az izvilagot szoktam meg. De ha mas fokhagymasan szereti, akkor aldasom ra. :)
2022. szept. 11. 10:48
 17/19 anonim ***** válasza:
25%
16. Igazad van valahol de mégsem értem ezeket soha. Csíkos tokányt pl. lehet tejföl nélkül készíteni, de akkor az egy másik étel. Kivétel nélkül mindig előjöttek ezzel, úgy készítsd, ahogy neked jó. De akkor minek ez az egész rovat?
2022. szept. 11. 11:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
17-es, ne izgulj ennyire ilyeneken :)
2022. szept. 11. 13:26
 19/19 anonim ***** válasza:
50%

17-es: azért teljesen más kategória, ha egy ételböl kihagyod az egyik fö alaktrészt, vagy beleteszel egy plusz füszert!

Mellékesen, ha valaki tesz a tökfözelékbe KEVÉS fokhagymát, attól az étel jellege nem változik, az íze is csak picit, szóval nem nagy az eltérés.

A sült csirkecomb is maradhat az, ha valaki fokhagymával készíti, más meg borsosan és pirospaprikával.

2022. szept. 11. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!