Bármelyik normális kelt tészta recept jó hozzá, fél centi vastagra kinyújtod, tetjét megkened vagy mustárral, vagy ketchuppel, rá a virsli és feltekered. Tetejét tojássárgája megkened (így lesz a legfényesebb), esetleg szezámmal megszórod és mehet a sütőbe.
2022. szept. 7. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
2/22 anonim válasza:
De hogy legyen konkrét recept is, ez kiváló: [link]
2022. szept. 7. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
3/22 anonim válasza:
A szezammagos virslis kifli receptje a legfinomabb! Olaj van benne. Mindjárt megpróbálom előkeresni...
2022. szept. 7. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
4/22 anonim válasza:
Ez hasonlít rá, sajnos nem talalom az eredetit. Az körcikkre vágott tészta és igazi kis kiflik
Én a sima fagyasztott levelestésztából szoktam csinálni. A tésztát akkora kockákra, majd háromszögekre vágom, hogy a virslit átlósan bele tudjam csavarni. Én is teszek mellé sajtot, a tetejét megkenem tojással, és a tetejére is szórok sajtot és köménymagot. Mehet a sütőbe.
2022. szept. 8. 00:52
Hasznos számodra ez a válasz?
9/22 anonim válasza:
Azért találtál sok receptet, mert sok a variációs lehetőség, azt neked kell eldönteni melyik a szimpatikus.
Én azért nem szeretem sem a lángost, sem a lábasban sült verziókat, mert mindegyik tocsog az olajban (én pl a sültkrumplit sem eszem meg, csak akkor, ha a sütőben sült)
Igen, a fasirozott sem olajban sül, hanem csak úgy, egy előre felforrósított, üres réz sütőedényben. A fasirozott enged annyi zsirt ki magából, amennyi bőven elég. Nálam egy liter olaj majdnem egy évig elég.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!