A keleszteni való tésztába kellett raknom fél deci olajat a recept szerint. Igy dagasztás után is nagyon olajos lett a tészta. Jól van ez igy? Vagy a tetejét kellett volna megkennem vele?
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 06:40
1/3 anonim válasza:
Az olaj hozzáadása után addig kellett volna dagasztani,amíg az olajat teljesen beveszi a tészta.
2/3 anonim válasza:
fél deci olaj elég sok... hány dkg liszthez ment?
picivel több liszttel tudod legközelebb korrigálni és tényleg jó alaposan össze kell gyúrni
3/3 anonim válasza:
addig kell dagasztani, míg felveszi az olajat - én kenyérsütőgépben szoktam, így nem macerás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!