Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A keleszteni való tésztába...

A keleszteni való tésztába kellett raknom fél deci olajat a recept szerint. Igy dagasztás után is nagyon olajos lett a tészta. Jól van ez igy? Vagy a tetejét kellett volna megkennem vele?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 06:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az olaj hozzáadása után addig kellett volna dagasztani,amíg az olajat teljesen beveszi a tészta.
2012. jan. 21. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

fél deci olaj elég sok... hány dkg liszthez ment?

picivel több liszttel tudod legközelebb korrigálni és tényleg jó alaposan össze kell gyúrni

2012. jan. 21. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
addig kell dagasztani, míg felveszi az olajat - én kenyérsütőgépben szoktam, így nem macerás
2012. jan. 21. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!