SOS! Tejszínhabos krémet szeretnék tortába tölteni, de milyet? Jól bevált?
Főzzél 0,5liter tejből pudingot.Ha meghűlt reszelj/nyomj bele 10dkg gesztenyét,tegyél bele kis rumot,kevés cukrot és habverővel keverd simára,aztán reszeld/nyomd bele a maradék gesztenyepürét(kicsit hagyhatsz a tetejére díszítésnek),keverd el a felvert 1liter tejszínhab több mint felével(kb70%),és töltsd a tortába.A maradék tejszínhabbal díszítheted,meg ami van otthon:-))
A szomszédnak csináltam,azóta csak ezt kéri!
ez attól függ, milyen ízűt szeretnél:D
én már csináltam :
mogyorósat, diósat, kávésat (3in1), de simán egy pici gyümilvet is rakhatsz bele és akkor olyan íze lesz.
bár én ezeket úgy csináltam, hogy tejszínhab port vettem és ha folyékony hozzávaló kellett még akkor a tej mennyiségéből vettem el. szóval ha hulalabol csinálod nem tudom hogy nem-e lesz túl folyós ha gyümilevet raksz bele. de ha nem folyékony hozzávalót keversz a már felvert habhoz akkor csak keményebb lesz és jobban tudsz vele dolgozni.
jó sütögetést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!