Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az hogy a vajon 80% zsírtar...

Mi az hogy a vajon 80% zsírtartalom van írva? Ez nem tejből lehet akkor hanem zsírból?

Figyelt kérdés
Új márka nem is merem nem is mertem megveni meg drága is nagyon süteménybe jó a ráma is ha vaj van írva nem? az tudom napraforgós
2022. aug. 22. 19:28
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
ezren felül volt ilyet nem veszek
2022. aug. 22. 19:28
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Tejzsírról még nem hallottál?
2022. aug. 22. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 anonim ***** válasza:
97%

Azért volt drága, mert ez a legjobb minőségű vaj, és nyilván tejből van.

[link]

2022. aug. 22. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
A tejben van tejzsír, a vaj ezt tartalmazza nagy mennyiségben. A víz, fehérje, tejcukor nagyját eltávolítják. Nem disznózsírból készül, ha erre gondoltál. A 80% zsírtartalmú jó minőségűnek számít. Helyettesíthető margarinnal, de kicsit más íze lesz az ételeknek úgy. Persze van, aki azt szereti jobban.
2022. aug. 22. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Ja, és hogy drága: ha megfigyeled, általában tejből is drágább a magasabb zsírtartalmú (persze az árstop ezt összekavarja), tejszínből is, tejfölből is, túróból is. A tejzsír értékes, és a vaj szinte tömény tejzsír.
2022. aug. 22. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

vaj ~ tejZSÍR

A termékeken feltüntetett zsírtartalom pedig az összes zsiradékra vonatkozik, legyen az tejzsír, állatizsír, növényi olaj.

2022. aug. 22. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
sütikbe a vaj legjobb ,nem a rama margarin.
2022. aug. 22. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány eves vagy? A zsírtartalom nem azt jelentivh dusznózsír van benne... 😂😂😂
2022. aug. 22. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:
94%
Ne használj margarint!
2022. aug. 22. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
Hát, valljuk be, manapság az élelmiszeripar technológiák olyan rafináltak, hogy mindenféle anyagot képesek összekutyulni és a vásárló nem tudja őket pontosan azonosítani, hogy miből vannak valójában. Én a tejfölöknél szoktam elmerengeni, hogy ennyi tehén nincs a világon. Régen a tejföl tejből készült, képes volt megsavanyodni (a lactobacillus miatt), ma meg akár hónapokig eláll bontatlan dobozban, semmi savanyú íze nincs és az állaga sem olyan, mint a régi tejfölé.
2022. aug. 22. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!