Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Milyen tehéntejet szeretsz...

Milyen tehéntejet szeretsz leginkább inni? Hány százalékos zsírtartalom? Hol veszed?

Figyelt kérdés

2022. máj. 25. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Én a Happy Drink kókusztejét szeretem leginkább, a Pennyben vagy a Lidl-ben veszem, attól függ, hol akciós, olyankor veszek többet egyszerre. Most pont a Lidl-ben volt 300 Ft literje, vettem 10-et.
2022. máj. 25. 07:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, na jól van, azt hiszem visszafekszem aludni :D Most nézem, hogy kimondottan tehéntejre vonatkozik a kérdés. Tehéntejet nagyon ritkán iszom, olyankor 1.5-öset, a Lidl sajátmárkás (Pilos) vagy Penny sajátmárkás (Sissy) tejét veszem.
2022. máj. 25. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

1) friss házi

2) tejeskocsitol vett hokezelt házi

3) aldis milfina 2.8 szazalek az egyetlen tej aminek tej ize van, nem vizes es nem is zsiros izu

Amit pedig iszom az aktualisan legolcsobb 1.5 szazalekos hogy sporoljak a kalorian

2022. máj. 25. 08:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3,5%-ös sparos, de csak rettentő ritkán, mert fáj tőle a gyomrom.

Tipikusan akkor veszem, amikor megkívánom, akkor jól is esik egy pohár belőle, de egyébként magtejet iszom, mert attól nincsenek panaszaim.

2022. máj. 25. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2,8%-os, hogy milyen az mindegy, csak ne a Penny-s legyen. Azt hiszem a magyar tej finom, de nem hiszem, hogy meg tudnám különböztetni. Az 1,5-öset magában/kávéban határozottan nem szeretem, a 3,5-ös meg drágább, nem luxizok.
2022. máj. 25. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!