Ha a tortakrém receptjébe habtejszínt írnak, de nem kell felverni, akkor helyettesíthetem főzőtejszínnel vagy fontos a zsírtartalom?
Figyelt kérdés
A recept azt írja, hogy a csokival kell összefőzni a tejszínt2020. júl. 27. 17:54
1/3 anonim válasza:
Igen, ilyen esetben általában fontos a zsírtartalom. A végén gondolom lehűtik a krémet, ha kisebb a zsír aránya, folyós fog maradni. Persze előfordulhat, hogy a konkrét receptnél mégis működik. Finomnak finom lesz, de egy nagy adag "finom, de túl híg, megeszem, hogy kárba ne vesszen" tortakrém bekanalázástól elég rendes hasfájást lehet kapni.
2/3 anonim válasza:
A habtejszín minimum 30% zsírt tartalmaz. A főzőtejszín max 20-at. Ez nem mindegy.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. júl. 27. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!