Nyers hús, pl. pörkölt készítésekor csináltok valamit a fakanállal amíg elkészül?
Figyelt kérdés
Én (gáztűzhelyen) rövid ideig a láng fölé tartom, miután a külső rész megpirult, mert nem hiszem, hogy a baktériumok kevergetés közben elpusztultak, és nem akarom "nyers húsos" fakanállal kevergetni. Ez hülyeség?2022. aug. 22. 12:06
A kérdező szavazást indított:
Igen, hülyeség
Nem hülyeség, én is ezt csinálom, vagy lemosom.
40 szavazat
1/18 anonim válasza:
Tehát azt állítod, hogy főzés közben nem pusztulnak el a baktériumok.
Kicsit gondold át ezt még.
2/18 anonim válasza:
És szerinted én az indukciós főzőlapnál hova tartsam a fakanalat? A Nap felé?
3/18 anonim válasza:
Beleteszem az erre szolgáló tartóba és használom, amíg el nem készül az étel.
4/18 A kérdező kommentje:
#1 Főzés közben elpusztulnak, de itt csak párolás van, az sem sokáig.
#2 Ott van, hogy "vagy lemosom", nem elég feltűnő? Javasoltam én ezt? Tudom, hogy nem mindenhol van gáztűzhely.
2022. aug. 22. 12:20
5/18 anonim válasza:
Húha, ez valami extra para, kezeltesd... :)
8/18 anonim válasza:
Párszor odaütögetem az edény széléhez, mielőtt letámasztom, hogy a rátapadt étek lehulljon a főzőedénybe.
Sose jutott eszemben még ezen görcsölni.
9/18 anonim válasza:
Amikor a forrásban levo porkoltbe beleteszem kevergetni akkor megfo a fakanalon levo husresz is
Ha ennyire zavary valts fakanlat utkozben
10/18 anonim válasza:
Hát ha kavargatod a pörköltet a baktériumok elpusztulnak.
A fakanál meg csak elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!