Szarvashús perkelt készítésénél le kell szedi a hártyát a húsról?
Figyelt kérdés
Ilyen gyenge hártyaszerűség van a húson.
Lánya, comb, oldalas van!
2021. dec. 27. 06:29
1/19 anonim válasza:
Ahány főzőműsort láttam eddig, azokban mindig lehártyázták a húst.
2/19 anonim válasza:
Mi az a perkelt?
Amúgy többnyire leszedik a hártyát, de ha téged nem zavar, rajta is hagyhatod. Ha csak magamnak főzök, én nem szoktam szenvedni vele.
3/19 anonim válasza:
Nyugodtan írhatod "ö"-vel. Ez így "e"-vel nagyon affektált.
Egyébként le kell hártyázni.
4/19 anonim válasza:
Amit kérdezni akarsz a a szarvas PÖRKÖLT! (Tanulj meg magyarul!)
A lehártyázás meg töled függ, van, aki leszedi, van aki nem. Szerintem értelmetlen bonyolítás, márcsak azért is, mert nagyrészt szétfő.
5/19 A kérdező kommentje:
Okés leszedem,
Mifelénk, perkelt itt , na
Mondom pörköltnek, sebaj!
Azé nemharagudunk!
2021. dec. 27. 07:51
6/19 anonim válasza:
Szlovákiában perkeltnek mondjak, kedves kötözködők.
Kerdezo!
Hártyazd le.
7/19 A kérdező kommentje:
64% vagyok, mindeninek azért zöld ment!🙋♂️
2021. dec. 27. 07:53
8/19 anonim válasza:
Anyai ágon szlovák vagyok, úgyhogy meg tudom erősíteni hogy Szlovákiában valóban perkeltnek mondják.
9/19 A kérdező kommentje:
Úgy igaz!👍
Csak megbocsánatak azért már, itt a kedves tagok!🍻🥜🍀
2021. dec. 27. 09:42
10/19 A kérdező kommentje:
Írtak privit, aszonya, hogy, ha nics lehártyázva, naggyon jelegzetes lessz, fokhagyma sokk kell!
2021. dec. 27. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!