Szarvashús perkelt készítésénél le kell szedi a hártyát a húsról?
Figyelt kérdés
Ilyen gyenge hártyaszerűség van a húson.
Lánya, comb, oldalas van!
2021. dec. 27. 06:29
11/19 anonim válasza:
A sokat meg sokknak írják Szlovákiában?
12/19 anonim válasza:
Jól meg kell perkelni és akkor puhantos lesz, a szaftya meg csümmögős.
13/19 anonim válasza:
11. Miért zavar hogy ott másképp ejtenek szavakat?
14/19 A kérdező kommentje:
No mostmár Vörösbor is lessz benne!
Utánajártam!
2021. dec. 27. 11:52
15/19 anonim válasza:
Inkább veresbort tegyél bele. 😁
16/19 A kérdező kommentje:
Azt biza!
Csak már nemmertem úgy írni!😉
Bórókabogyó is lessz má!
Előtte meg majd, Borzé pálinka!
Na mostmá, szivesen láttlak titeket,
Szilveszterkor is ez lessz ha majd jósikerül!
Gyertek nyugodtan!
2021. dec. 27. 12:55
17/19 anonim válasza:
Azért jól kijön az oktatás minősége, amikor más dialektusban beszélő emberekkel kötekedtek azon, hogy hogyan használ egy magyar szót. Meg hogy olyan alapműveket sem olvastatok, mint Az utolsó szivar az Arabs Szürkénél.
Hártyázd le, aztán sima vörösboros pörköltnek csináld meg, pikk-pakk kész :) A kötekedőket meg ignoráld nyugodtan, az anyanyelvedet használd úgy, ahogy te beszéled.
18/19 anonim válasza:
Itt nem beszédről van szó te bugyuta hanem írásról! Szegediek sem úgy írják városukat hogy Szöged.
19/19 A kérdező kommentje:
Majd képet rakok ide milyen lett!
2021. dec. 28. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!