Mit ronthatok el nokedli készítésekor?
Figyelt kérdés
Másoké olyan szép, kemény, enyém inkább fehérebb és puha... Ti hogy csináljátok? :(2021. szept. 4. 08:45
1/10 anonim válasza:
Több tojást és kevesebb vizet tegyél bele!
És amikor feljön a víz tetejére már jó, nem kell tovább főzni.
2/10 anonim válasza:
Ha keményebbre szeretnéd csináld fele sima felé réteslisztből.
4/10 A kérdező kommentje:
Ohh akkor biztos hogy tovább főztem mindig... De amikor beleszaggatom alapból feljön a víz tetejére:/
2021. szept. 5. 13:26
5/10 anonim válasza:
#4
Kérdező!
Amikor beleszaggatod, akkor megvárod, hogy visszaforrjon, keversz rajta egyet és kiszeded!
De a túl lágy tésztából nem lesz kemény nokedli.
Amellett a nokedlitésztát éppen csak egyneművé kell kavarni, nem szabad nagyon kidolgozni!
6/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm:)
2021. szept. 5. 18:07
7/10 anonim válasza:
#6
Szívesen!
Majd írd meg, hogy a következő nokedlid hogy sikerült!:)
8/10 A kérdező kommentje:
Na azért ez már jobban sikerült:) nem főtt szét mint eddig
2021. szept. 7. 14:32
9/10 anonim válasza:
Ma én is sikeresen hazavágtam a borsólevest, teljesen szétmállottak a nokedlik benne😡 Pedig mindent úgy csináltam, ahogy tegnap egy videóban láttam😒
10/10 anonim válasza:
9
Soha nem szaggatjuk bele a levesbe, és bele sem keverjük, csak a tányérban amit megeszel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!