Szarvashús perkelt készítésénél le kell szedi a hártyát a húsról?
Figyelt kérdés
Ilyen gyenge hártyaszerűség van a húson.
Lánya, comb, oldalas van!
2021. dec. 27. 06:29
22/25 anonim válasza:
:D)))))
Amúgy jó hülye válaszok jöttek anno...
Pörköltnek valóról, hol kéne már leszedni a hártyát! Be is b@szna!
A marhapörinek való hús is a leginasabb, faggyúsabb húsrész, tele hártyával az a lényeg, hogy abban az összes kollagén felpuhuljon, attól lesz jó omlós, szaftos. Ez nem egy grillezett steak...
Ha leszeded az ilyeneket, olyan sovány lesz, mint a nagypéntek.
23/25 A kérdező kommentje:
Jómondod!
jan. 15. 03:51
24/25 anonim válasza:
Most csináltam én is a hétvégén szarvaspörköltet. Életemben nem ettem még ilyen finom pörköltet. Sok vöröshagyma, babérlevél, borókabogyó, paprika, paradicsom, pirosarany, süritett paradicsom. Főtt krumplival ettük. Ettük? Zabáltuk.
25/25 A kérdező kommentje:
Ajjdejó! 🙂
jan. 16. 02:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!