Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szarvashús perkelt készítéséné...

Szarvashús perkelt készítésénél le kell szedi a hártyát a húsról?

Figyelt kérdés

Ilyen gyenge hártyaszerűség van a húson.


Lánya, comb, oldalas van!



2021. dec. 27. 06:29
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
jan. 14. 09:19
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

:D)))))


Amúgy jó hülye válaszok jöttek anno...

Pörköltnek valóról, hol kéne már leszedni a hártyát! Be is b@szna!

A marhapörinek való hús is a leginasabb, faggyúsabb húsrész, tele hártyával az a lényeg, hogy abban az összes kollagén felpuhuljon, attól lesz jó omlós, szaftos. Ez nem egy grillezett steak...

Ha leszeded az ilyeneket, olyan sovány lesz, mint a nagypéntek.

jan. 14. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/25 A kérdező kommentje:
Jómondod!
jan. 15. 03:51
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Most csináltam én is a hétvégén szarvaspörköltet. Életemben nem ettem még ilyen finom pörköltet. Sok vöröshagyma, babérlevél, borókabogyó, paprika, paradicsom, pirosarany, süritett paradicsom. Főtt krumplival ettük. Ettük? Zabáltuk.
jan. 15. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/25 A kérdező kommentje:
Ajjdejó! 🙂
jan. 16. 02:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!