Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi értelme annak az olasz...

Mi értelme annak az olasz pizzának, amit kisütnek és utána díszíti fel a szakács feltétekkel? Nem az volna a fontos hogy összesüljön és együtt adjon igazán jó ízt?

Figyelt kérdés
Nyilván rukkolát a sütés után tenném rá, de szelet sonkát és sajtot is láttam utólag rátenni.

2022. aug. 15. 14:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem kell összesülnie, a paradicsom, rá a sajt, és utána a többi, miután megsült a pizza.
2022. aug. 16. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!