Lecsót télire hagymával vagy nélküle kell eltenni?
Hagyma nélkül:
Ha lecsóként akarod télen fogyasztani, akkor hagymával, ha pedig másként is - pl. pörköltbe - akkor hagyma nélkül.
Ez utóbbi esetben könnyebb a hagymát hozzátenni, mint kivenni belőle.
Úgy, mint 3-as. Lényegében készre csinálom a lecsót, és megy dunsztos üvegekbe (nagymamám mindig így tette el, tőle tanultam így, isteni jó.)
Én azt a másik verziót sosem értettem, mert baromira nem lecsó, szerintem.
Úgy teszed el, ahogy akarod, mivel lehet így is, meg úgy is.
Én is hol így, hol úgy teszem el, mikor milyen kedvem van.
Ha hagymásan teszed el, akkor külön előny, hogy a zsiradék még egy plusz védelmet jelent a tetején.
Ha hagyma nélkül teszed el, akkor télen lehet füstölt szalonnát tenni a hagyma alá ami nagyon finom és ezt ugye a hagymásan eltettel már nem tudod megtenni.
Bár ahogy most a dolgok állnak, lehet praktikusabb most hagymásan eltenni, mert ki tudja lesz e hagyma télen és ha lesz is, milyen áron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!