Kézierejű nyomogatós hagymavágóval milyenek a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Erre a nyomogatós, cikcakkalakú pengés, csészés cuccra gondolok.
Valaki nagyon ajánlotta, praktikusnak is látszik. Én nagyon megszoktam a deszkán vágást, és nem szeretem telerakni kütyükkel a konyhámat, de tán ebben igaza van, hogy hasznát venném. Szinte naponta kockázok hagymát, apróra.
2021. aug. 22. 18:55
A kérdező szavazást indított:
Praktikusabb a vagódeszka-kés kombónál
Nem praktikusabb a vágódeszka-kés kombólnál
15 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem vágja olyan kicsire, mint amennyire te kézzel tudod.
2/11 A kérdező kommentje:
1# Köszönöm szépen! Akkor nem veszek.
2021. aug. 22. 19:07
3/11 anonim válasza:
Nem vágja rendesre, összevissza kisebb-nagyobb darabok lesznek, nem gyorsabb, szóval nekem ezerszer jobb a deszka-kés.
4/11 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólókhoz, kipróbáltam én is, és szerintem csak felesleges pénzkidobás. Sokkal többre mész, ha magad vágod!
5/11 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm nektek!
2021. aug. 22. 19:22
6/11 grafno válasza:
Nekünk ilyen Tupperware hagyma aprito van. Ezzel szep finomra lehet dolgozni a hagymat.
7/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
A deszka-kés kombót csak akkor érdemes lecserélni, ha olyan mennyiségű hagymát kell vágni, hogy valami komolyabb aprító gépet (kuttert) kell bevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!