Mit szól a mai világba egy férfi ha egy nő nem tud főzni és már elmúlt jóval 30 éves?
Abból aztán nem lenne semmi. Nem azért, mert én nem tudok, vagy nem vagyok hajlandó főzni, de gondolj bele. Mi van akkor, ha pont rá hárulna valami miatt ez a feladat? Kórházba kerülsz, olyan helyre kényszerülsz, ahol munka után nincs életerőd főzni, miközben a párod szabin van... Meg mi lesz, ha gyereketek lesz? Majd te maradsz vele otthon, vagy rájuk is főzöl ha tudsz?
Nem elvárás, hogy legyen egy női Antonio Carluccio, de azért egy egyszerű paprikás krumpli menjen már anélkül, hogy magára gyújtja a házat. Azt se bánom, ha nekem kell megtanítanom, csak legyen hajlandó legalább annyira megtanulni, hogy önellátó legyen ha történik velem valami.
15-ös: igen nö vagyok (igaz, hogy kifejezetten szeretek és tudok is fözni), és azért téged kérdeztelek, mert te vetetted fel a témát.
Egyébként rengeteg férfit ismerek, akinek még a teafözés is túlzott kihívás, rengetegen meg tudnak tényleg semmit fözni.
De nem akarod igazán vitatkozni, csak meglepett az egyoldalú vélemény.
Nálunk anyós nem tud főzni, apos tudott. Boldog házasságban éltek együtt 60 évig, két gyereket felneveltek. A kutyát nem érdekelte, főz e anyósom. Mondjuk külföld, itt már anno is alap volt hogy kb bármit meg lehetett venni félkészen:pl van palacsinta por és kész palacsinta is.....
Férjem nem tud főzni, a sógorom igen. Az ő ex felesége tudott, a barátnője nem, én tudok. Nem a fozestol lesz jó egy kapcsolat
3
Ha a nőnek vannak elvárásai, akkor az meg egy feminista krva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!