Van itt olyan nő aki 30 éves elmúlt és nem tud főzni és nem is akar megtanulni mert nem érdekli?
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 16:35
2/13 anonim válasza:
Vannak, és nem csak nők!
Én pl. LMBCRZO transznemű vagyok.
3/13 anonim válasza:
Nos, anyósom 74 éves. Nem tud és nem is akar főzni.
4/13 anonim válasza:
Itt nem tudom, de általában nagyon sok olyan nő van.
5/13 anonim válasza:
Nem értem,hogy nem tud valaki főzni.Pedig ez annyira természetes dolog.
6/13 anonim válasza:
5!
Egyetlen oka van: nem akar. Egyszerűen nem érdekli, nem akarja csinálni. Az ő dolga.
7/13 anonim válasza:
Én pont hogy nagyon szeretnék, de egyszerűen bármit csinálok, vagy ehető kategória, vagy kuka.
Már ilyen mémek vannak a családban róla. Pedig 35 vagyok, de pont ezért inkább férjem főz, mert neki zsigerből megy. Nekem vagy túl fűszeres, vagy ízetlen, túlsül, szétfő, vagy nyers marad a közepe, egyszerűen nincs érzékem hozzá, pedig annyira szeretném 😭
8/13 anonim válasza:
5.! Miért természetes dolog? Ezt is tanulni kell, gyakorolni, nagyon kevés olyan ember van, akinek csak úgy megy.
9/13 anonim válasza:
7!
Gyakorlás kérdése. Egyszerűekkel kell kezdeni és onnan tovább lépni. Ha érdekel és akarod, akkor menni fog. Pozitívan állj hozza.
10/13 A kérdező kommentje:
én meg pont hogy úgy látom hogy a környezetembe a legtöbben tudnak főzni
2021. aug. 1. 11:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!