1/12 anonim válasza:
Pacalpörköltet, körömmel és füllel.
2/12 anonim válasza:
még semmit ebdére
reggelire ettem 1 szelet kenyeret, egy tál kocsonyát, pár szem kókuszgolyót
4/12 anonim válasza:
Lencsefőzit egy kis db egybesült fasírttal.
5/12 anonim válasza:
Ebédet még nem ettem, de biztos ami biztos ettem már pár kanál lencsefőzeléket. Nehogy ezen múljon a gazdagságom :)
6/12 anonim válasza:
Még semmit, mert a lencsefőzelék még nincs kész. A sonkát már megfőzte anya.
7/12 anonim válasza:
még semmit, de lencsefőzeléket fogok, majd késői ebédnek. nehogy már ne legyek gazdag:) igaz, tavaly is ettem. mondjuk, ahhoz képest, hogy akkor mennyi volt a számlámon, tényleg gazdag vagyok.
8/12 anonim válasza:
levesnek Borscs;)
meg majd sült husi,krumplival,de azok a karikára vágott krumplik:)
9/12 anonim válasza:
ebédet még nem, csak lencsesalátát virslivel, és ittam hozzá kefírt. és most tervezek betolni egy kis gyümölcstortás vagy beiglit :) de lencsefőzelék lesz, majd ha kész lesz.
10/12 anonim válasza:
msot ebédeltünk úgy 20 perce
káposztaleves volt füstölt hússal
bőrös malacsült krumplival, csalamádéval
most meg mákos, gesztenyés kosárkát, kókuszgolyót, és mandarinos-túrós-kakaós piskótát eszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!