Milyen fűszerekkel lehet / nem lehet hússzeleteket sütni?
Hogy szeretnéd sütni a húst? Grillen? Sütőben? Serpenyőben? Milyen húsról van szó?
Nekem legtöbb esetben fűszerkeverékek jöttek be amit vagy megveszek készen vagy összedobálok ezt azt. De én általában készítek egy alap pácot amiben a húst állni hagyom és úgy sütöm meg.
Például só, bors, fokhagymagranulátum, mustár, méz és egy kis olaj egy tálkába. Ezekbe szépen beleforgatod a nyers hússzeleteket majd állni hagyod pár órát és megsütöd.
Én egyébként ilyen alap pácokba néha nyomok ketchupot is ami lehet egyesek szemében bűnnek számít, de van egy bevált ketchup fajtán amit egyszerűen imádok és nagyon jó ízt ad akkor is, ha benne van az adott ételben.
Bár ezek csak akkor jók, ha nem szárazpácot szeretnél használni.
A fűszereket meg ugye általában a húsfajtához kell igazítani.
A zöldfűszerek is szeretnék megégni.
Legjobb ha sütés után friss,vágott zöldfűszerrel szóród meg.De a ketchup illetve barbecue-t is jobb ha sütés után kened át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!