Krumplis bundában szeretném kisütni a hússzeleteket holnap. Valaki leírná, hogy a párizsi masszába mennyi krumplit tegyek?
tudtom szerint semmimennyi se
abba csal liszt tej és tojás kell és izlés szerint füszerek
Ezek szerint: 2 db nagyobb krumpli + 3 db tojás + 4 ek liszt!!
A google-ba ütöttem: "krumplis bunda" = kismillió találatot kiadott. Egy másik helyen úgy írja, hogy ha túl sűrű lett a massza, akkor vízzel hígítsuk, ismét máshol, hogy a lisztből adjunk hozzá csak annyit, hogy megfelelő állagú legyen!!!
Köszi, hogy kérdezted, eddig még nem hallottam róla!
Ma a rántott halamat így csinálom meg!!! :)))
2-es vagyok!
Megcsináltam a halamat ezzel a bundával.
Tulajdonképpen ez nem más, mint a "krumplis-röszti" hígabbra kavart formája.
Ami kimaradt a panírozásból, egy kis liszt hozzáadásával egy kicsit keményebb állagúra kavartam, és a végén azt is megsütöttem = lett egy szelet kisült krumplis-rösztim is! :)))
Köszi, én is megcsináltam ebédre, de a "borzaska " alapján indultam el, csak nem voltam benne biztos, hogy ezen a néven(is) ismert.
Gyakorlatilag tényleg nem más, mint a párizsi bunda, csak nyers reszelt krumplival, fűszerekkel.
Nagyon nagy sikere volt hál istennek:-) Nekem is pont egy
tenyérnyire való maradt a masszából, és magában is nagyon finom.
Máskor is fogok ilyent csinálni, és hallal is kipróbálom:-))
De örülök, hogy rátaláltam! A te kérdésed nélkül biztosan nem kezdtem volna keresni!!
Szerintem bármilyen húshoz, sőt "rántott" zöldségfélékhez (tök, karfiol, stb.) is tökéletes lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!