Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A párizsi bundát hogyan kell...

A párizsi bundát hogyan kell csinálni?

Figyelt kérdés
Csirkemellet szeretnék párizsi bundában sütni, de többféle verziót találtam. Melyik a hagyományos, egyszerűbb?
2015. jan. 20. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én tojást, lisztet keverek ki kis tejjel, pici sóval sűrűre, a palacsintatésztánál sűrűbbre. Először lisztbe mártom a húst majd megforgatom a sűrű masszában, úgy sütöm.
2015. jan. 20. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Az igazi párizsi bunda az liszt-tojás-liszt.

A húst először lisztbe teszed majd a tojásba mártod, majd újra lisztben megforgatod és sütheted is a húst.

Zsemlemorzsát ki kell hagyni, mert akkor már rendes rántott hús lesz belőle! :)

2015. jan. 20. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
A liszt-tojás-liszt a párizsi panírozás, az palacsintás variáció újabb találmány - és nem is lesz olyan, mint az eredeti.
2015. jan. 20. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2015. jan. 20. 14:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!