Ha fagyasztott hússzeletet paníroztam be kiolvasztás után, azt mind meg kell sütnöm, vagy hagyhatok a hűtőben holnapi kirántásra bepanírozot szeletet?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 19:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha megsütöd, csak amit holnap akarsz enni, azt még egyszer süsd át fogyasztás elött, akkor olyan lesz, mint a friss.
2/5 A kérdező kommentje:
Süssem esetleg csak félig, és holnap rendesen?
2014. szept. 1. 19:46
3/5 anonim válasza:
Azt lehet, hogy tényleg világosabbra hagyod és holnap sütöd készre.
4/5 anonim válasza:
Baja nem lesz, de elázik a prézli, és nehezebb kisütni, mert le is mászhat a húsról.
Süsd ki szerintem is, szendvicsbe hidegen is finom, de akár meg is mikrózhatod egy percre.
5/5 anonim válasza:
Bocsi, azért írtam a hideg szendvicset, mert holnapi kirándulást olvastam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!