Hússzeletet baromság úgy sütni, hogy az egyik oldalára paprikát teszek a másikra bazsalikomot, kicsit hagyom állni, és aztán kisütőm?
Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 13:06
1/7 A kérdező kommentje:
(Ja, és be is sózom)
2022. márc. 7. 13:12
2/7 anonim válasza:
rá fog égni a paprika, és keserű lesz.
3/7 anonim válasza:
Nem baromság egyáltalán.Úgy fűszerezed ahogy neked tetszik.Nem rontod el ha így csinálod.
4/7 anonim válasza:
Dehogy ég rá a paprika :D Úgy kell csinálni okosba hogy ne tudjon ráégni.
Be kell pácolni olajban a húst és ennyi.Hogy égne úgy oda?Nekem érdekes sosem ég oda a paprika :D Úgy sütünk húst hogy először erős fokozaton hirtelen átsütjük hogy kapjon egy szép barna színt majd vissza vesszük a fokozatot 1-esre és a fedőt rátesszük és így omlós lesz és szép barna.
5/7 anonim válasza:
Az. hogy a 2 oldalán más fűszer van értelmetlen, úgyis összekeveredik. A bazsalikom oda fog égni, lassan süsd.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is megég a paprika. Szokták úgy csinálni, hogy paprikás lisztbe forgatják, majd tojás és zsemlemorzsa. Vagy paprikás lisz, majd tojás, morzsa nélkül.
7/7 anonim válasza:
Ja, eléggé.
A szárított bazsalikom létezése úgy eleve egy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!