Pestót szeretnék készíteni. Muszáj friss bazsalikomot használnom, vagy lehet zacskós morzsoltat is?
Figyelt kérdés
2018. dec. 27. 11:19
1/5 anonim válasza:
Ha nincs friss bazsalikomod, akkor inkább vegyél készen üveges pestót. A szárított bazsalikom nem jó semmire.
4/5 anonim válasza:
A szaritott bazsalikom ize, pont mint minden mas szaritott fűszeré sokkal intenzívebb, mint a friss növényé. Pestit viszont nem tudsz vele készíteni, mivel turmixolásnál por állagú lesz, nem pedig püré
5/5 anonim válasza:
Muszáj, mivel szárítottal nem fogsz megfelelő ízt, és állagot elérni. Én azt javaslom, termessz otthon ládában zöldfűszereket. Így szinte mindig lesz ha épp kell, nincsenek nagy igényeik, és olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!