Fasírt sütéskor mindig kisül valami belőle, mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Olyan, mintha tojásfehérje lenne. Ráragad a szélére és nem gusztusos.#Fasírt sütés
2022. júl. 3. 16:17
2/12 A kérdező kommentje:
1 kg darált sertés hús, 3 közepes tojás, 2 evőkanál zsemlemorzsa, 6 gerezd fokhagyma, 1 ek só, paprika, bors. Zsemlemorzsába forgatva sütöm ki.
2022. júl. 3. 16:32
3/12 anonim válasza:
Zsemlemorzsa helyett próbáld áztatott kenyérrel.
4/12 anonim válasza:
Hát mondjuk egy kiló húshoz rengeteg q 3 tojás és édeskevés a 2 evokqnal morzsa, így nem csodálom, hogy így jársz. Max 2 tojás és minimum 3szor annyi morzsa.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, négyeske javaslatát megfogadom.
Áztatott kenyérre nem szeretnék áttérni, a zsemlemorzsa egyszerűbb nekem.
2022. júl. 3. 16:44
6/12 anonim válasza:
A húsban lévő fehérje az, ami kicsapódik. Nekem akkor szokott, ha egyben, sütőben sütöm.
7/12 A kérdező kommentje:
Négyeske válaszát kipróbálom és beszámolok az eredményről. 😀
2022. júl. 3. 16:55
8/12 anonim válasza:
Csinálj egy hamburger pogácsát tisztán húsból és süsd meg, ott is ugyanez a jelenség. Kevés a kenyérmorzsa és sok a tojás.
9/12 anonim válasza:
Fél kilóhoz két tojást rakok és nincs ilyen gondom, tuti nem a tojás az oka.
10/12 A kérdező kommentje:
4/9
Szia Négyeske! Ma sütöttem újból fasírtot figyelembe véve a javaslataidat. Így már egész jól nézett ki. Legközelebb 1 evőkanállal több morzsát teszek bele, és akkor biztos tökéletes lesz. Köszi szépen az építő hozzászólásodat. :)
2022. aug. 7. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!