Töltött káposztát csinálok életemben elsőnek, szoval a töltelékkel meg vagyok betekertem édes fejes káposztába, fazékba tettem őket és felöntöttem anyi vízzel ami éppen el lepi, paradicsomosan szeretném, mikor kell rá tenni a paradicsomot?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 13:22
1/6 anonim válasza:
Szerintem szabolcsi töltött káposzta néven nézd a recepteket...
Nálunk csak a savanyított káposztás van.
de itt egy szabolcsi recept, egyszerre teszi bele a vizet és a paradicsomlét, és abban főzi meg a tekercseket.
2/6 anonim válasza:
Én is egyszerre teszem bele, a paradicsomszószban fő meg.
3/6 anonim válasza:
megkérdeztem neked anyától, azt mondta hogy csak teljes elkészülés előtt pár perccel teszi bele szóval nem egyszerre a vízzel. -egy szabolcsi
4/6 A kérdező kommentje:
utolsó, így csináltam, köszönöm és még anyi hogy ha több a viz rajta, az nem baj én úgy vélem hogy a töltelék már kész de a víz az sok még rajta, fedő nélkül főzem el?
2022. ápr. 1. 15:56
5/6 anonim válasza:
4-es vagyok, ahogy én látom a sajátjainkon is marad folyadék az elkészülés után, annak én sem tudom a titkát hogy lesz szárazabb, gondolom nagyon ki kell tapasztalni hogy lenne tökéletes hogy mind meg is főjön és szárazabb is legyen mint ahogy nagytételben csinálják
6/6 anonim válasza:
Ennek az egyszerű neve paradicsomos káposzta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!