Mézes krémes egyik lapja a szélén vagy 7-8 cm megtört ahogy vettem ki a sutobol. Osszeraktam őket, valami praktika, hogy osszeragasszam vagy kuka?
Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 10:54
1/8 anonim válasza:
Ez a lap kerüljön középre, a krém majd egybentartja.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! 😍
2022. júl. 1. 11:01
4/8 anonim válasza:
Én is már többször jártam így. A törött kerüljön középre.
Amikor bepuhul és szeleteled, észre sem lehet venni majd:)
5/8 A kérdező kommentje:
Igazatok lett, én meg majdnem kidobtam 🙂 még jó, hogy van ez az oldal, sok a pozitív visszajelzést.
Középre raktam és egyébként már puha is a süti 😊
Köszi szépen!
2022. júl. 1. 16:00
6/8 anonim válasza:
Ha minden lap apró darabokra tört volna, akkor sem kuka, hanem somlói galuska. Nálunk a gyerekek kimondottan örülnek, ha valamilyen süti, lap nem sikerül úgy ahogy kellene - mert akkor somlóit készítek belőle, és azt szeretik :-)
7/8 anonim válasza:
Középre kell tenni. Úgyis összevagdosod. Ha meg valaki kritizálja akkor a fejére borítod.
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, teljesen jogos 😂
2022. júl. 3. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!