Töltött káposztát ti savanyított vagy sima enyém főzött káposztalevélből készítitek?
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, amit megtöltötök. Nem emlékszem pontosan, hogy anyukám hogyan készítette. Nekem a múltkor az enyhén kifőzős tipp a töltésnél nem jött be sima, friss káposztából. (Kezdő vagyok, bocsi hogyha hülyeséget írtam).2021. okt. 11. 15:26
1/5 A kérdező kommentje:
*enyhén főzött (bocsánat)
2021. okt. 11. 15:26
2/5 anonim válasza:
Szabolcsi vagyok, úgyhogy kizárólag leforrázott édeskáposztalevélből (néha kelkáposzta, vagy tormalevél is szokott lenni) És paradicsomlével öntöm nyakon.
Nem lepődnék meg, ha vita kerekedne itt a kérdésed alatt nagy hirtelen. Ugyanis egy hajdusági el nem tudná így képzelni így a töltött káposztát, ők kizárólag savanyított levélbe töltik aprókáposztával.
5/5 anonim válasza:
2 félét szoktunk, 2 külön fazékba. Az egyik savanyúkáposztából, a másik édesből paradicsomosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!