Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött káposztát ti savanyíto...

Töltött káposztát ti savanyított vagy sima enyém főzött káposztalevélből készítitek?

Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, amit megtöltötök. Nem emlékszem pontosan, hogy anyukám hogyan készítette. Nekem a múltkor az enyhén kifőzős tipp a töltésnél nem jött be sima, friss káposztából. (Kezdő vagyok, bocsi hogyha hülyeséget írtam).

2021. okt. 11. 15:26
 1/5 A kérdező kommentje:
*enyhén főzött (bocsánat)
2021. okt. 11. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Szabolcsi vagyok, úgyhogy kizárólag leforrázott édeskáposztalevélből (néha kelkáposzta, vagy tormalevél is szokott lenni) És paradicsomlével öntöm nyakon.


Nem lepődnék meg, ha vita kerekedne itt a kérdésed alatt nagy hirtelen. Ugyanis egy hajdusági el nem tudná így képzelni így a töltött káposztát, ők kizárólag savanyított levélbe töltik aprókáposztával.

2021. okt. 11. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Én savanyúkápiból
2021. okt. 11. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Savanyú káposztából csinálom.
2021. okt. 11. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
2 félét szoktunk, 2 külön fazékba. Az egyik savanyúkáposztából, a másik édesből paradicsomosan.
2021. okt. 11. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!