Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyros-hoz a húst hogyan...

Gyros-hoz a húst hogyan érdemes megcsinálni?

Figyelt kérdés

Azt a baj, ha serpenyőben akarom, akkor kiengedi a levét, és nem pirul le, nem lesz olyan mint amit a gyros-osnál adnak.

Hogyan kéne házilag megcsinálni?


2022. máj. 27. 22:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%

A kérdező nagyon sok dologgal nincs tisztában, de kezdjük ott, hogy a kérdésben az sincs pontosan megnevezve milyen hússal hadakozik.

A gyroshús birkából készül. Mármint ahol tisztességesen készítik, és nem azt az olcsósított csirkéset.

2022. máj. 29. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!