Gyros-hoz a húst hogyan érdemes megcsinálni?
Figyelt kérdés
Azt a baj, ha serpenyőben akarom, akkor kiengedi a levét, és nem pirul le, nem lesz olyan mint amit a gyros-osnál adnak.
Hogyan kéne házilag megcsinálni?
2022. máj. 27. 22:30
11/11 anonim válasza:
A kérdező nagyon sok dologgal nincs tisztában, de kezdjük ott, hogy a kérdésben az sincs pontosan megnevezve milyen hússal hadakozik.
A gyroshús birkából készül. Mármint ahol tisztességesen készítik, és nem azt az olcsósított csirkéset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!