Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyros-hoz a húst hogyan...

Gyros-hoz a húst hogyan érdemes megcsinálni?

Figyelt kérdés

Azt a baj, ha serpenyőben akarom, akkor kiengedi a levét, és nem pirul le, nem lesz olyan mint amit a gyros-osnál adnak.

Hogyan kéne házilag megcsinálni?


2022. máj. 27. 22:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Szeletben süsd a csirkemellet, befűszerezve. Jó forró olajban, egyszerre csak 1-2 szeletet. Akkor nem enged levet. oldalanként 2 perc alatt átsül. Akkor kiveszed, vékony csíkokra vágod, és ezeket a már sült csíkokat is megfuttatod a forró olajon.
2022. máj. 27. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Ne süss egyszerre sokat és nem fog annyi levet ereszteni. Vagy vannak grillserpenyők is.
2022. máj. 27. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Pontosan ki kell engednie a levét, aztán az elfő, azután pirul le a hús
2022. máj. 27. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Én mindig sokat csinálok egyszerre egy hatalmas wokban. Amikor elfo a leve, utána sűrű kevergetes mellett gyönyörűen lepirul.
2022. máj. 27. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Serpenyőben szoktam
2022. máj. 28. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Serpenyőben szoktam. A legelején úgy, mint 1-es írta, de aztán átálltam arra, hogy felvagdalom a nyers husit, bepácolom (nekem a Lucullis gyros pác jött be, étolajjal elkeverem, fél órát elég, ha ebben áll a hús.) Aztán nagyon forró serpenyőben megsütöm, kicsit lepirítom.
2022. máj. 28. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
4: csak ezzel a módszerrel kiszárítod a húst.
2022. máj. 28. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

A gyrososnál nézz már egy kicsit nyitott szemmel! Pont az a lényeg, hogy a zsírja-leve lecsorogjon és csak a száraz, sült hús maradjon meg. Mindig csak egy kicsi rétegben sül meg, azért hámozzák folyamatosan.

Homemade módon úgy tudsz kicsit hasonlót csinálni, ha a sütőben grill alatt készíted. Gázgrillesek előnyben. Egy tepsire fémrácsot teszel és arra a húst, így lecsorog alá. Időnként megforgatod. Sima grillezett hús egyébként a gyrosos, csak mindenféle hús és szalonna van ott vegyesen.

A grillezés lényege, hogy a zsír eltakarodik a húsból.

2022. máj. 29. 03:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
31%
A csirkemell fileben mifele zsír lenne?? 😂😂😂
2022. máj. 29. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
Csirke felső combot bepácolok gyros fűszerkeverékbe, majd simán kisütöm. Ha szép pirosra sült,kicsontozom, felapritom a húst csíkokra. Kész is van és nem száraz.
2022. máj. 29. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!