Hogy mondjam meg valakinek kedvesen, hogy nem kellene főznie?
Az a helyzet, hogy ismerek valakit aki elég jól főz. Ő szokott nekem mindig ennivalót csinálni, ezzel nincs is gond. Viszont az a nagy problémám, hogy el vagyok hízva, 120kg vagyok a 173 cm-es magasságomhoz.
Valahogy meg akarom mondani neki, hogy nem kéne főznie, mert az a baj, hogy jól is főz, finomat meg túl sokat is csinál és nekem pedig elég jó az étvágyam, ezért csak hízok miatta.
Hogy mondjam meg neki kedvesen, hogy hagyja abba a főzést?
Nem az. Gondoldj bele, rá vagy szoktatva az evésre és a finom kajára.
Minden nap mire éhesen hazaérsz már kajával várnak, pizza, stbb.., és én meg ne egyek belőle, főleg úgy hogy ő még erőlteti pluszba rám...
Eddig ezt nem írtad:D Anyukád nem látja hogy kövér vagy?Értem én hogy kényeztet de ennyi esze lehetne hogy árt vele.Kezdj el mozogni és akkor legalább nem hízol,mást nem tudok erre mondani.Vagy apukáddal beszélj és hátha ő megérteti anyuddal hogy ezzel csak árt neked mert nem egészséges ilyen fiatalon ekkora súllyal élni.
Főleg hogy csajozni is kezdessz és tiszta komplexus leszel amivel egy rossz indítás a nők irányába ami szintén gáz.
Dehogy akarsz te fogyni.
Mindenki irta neked hogy onuralom es nemet kell mondani.
Dehat dehat dehat...
Nincs dehat.
Nem eszem meg, vagy kevesebbet eszem. Nem erdekel mit fozott, mibol, mennyit rak elem mert nem kell mindet megennem es nem kell mindenbol is ennem, nem erdekel hogy erolteti.
Te nem tudsz se neki se magadnak nemet mondani.
Hadd javítsalak ki, te nem diétázol, hanem fogyókúrázol. A diéta általában valamilyen betegség miatt kell és orvos írja elő, tej vagy glutén allergia, szénhidrátdiéta cukorbetegség esetén, hasmenés után krumpli, pirítós stb.
Egyébként én az életmódváltásban hiszek, mert az lesz tartós. Hiába fogsz lefogyni, utána úgyis visszaszeded, ha azt eszed, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!