Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy mondjam meg valakinek...

Hogy mondjam meg valakinek kedvesen, hogy nem kellene főznie?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ismerek valakit aki elég jól főz. Ő szokott nekem mindig ennivalót csinálni, ezzel nincs is gond. Viszont az a nagy problémám, hogy el vagyok hízva, 120kg vagyok a 173 cm-es magasságomhoz.

Valahogy meg akarom mondani neki, hogy nem kéne főznie, mert az a baj, hogy jól is főz, finomat meg túl sokat is csinál és nekem pedig elég jó az étvágyam, ezért csak hízok miatta.

Hogy mondjam meg neki kedvesen, hogy hagyja abba a főzést?

2022. máj. 6. 13:06
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
30.Az hát.Hagyni kell mert mindegy ki mit ír:D
2022. máj. 8. 16:16
 32/46 A kérdező kommentje:

Nem az. Gondoldj bele, rá vagy szoktatva az evésre és a finom kajára.

Minden nap mire éhesen hazaérsz már kajával várnak, pizza, stbb.., és én meg ne egyek belőle, főleg úgy hogy ő még erőlteti pluszba rám...

2022. máj. 8. 17:14
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem jó minden, ahogy van? Ha tenni nem akarsz ellene, akkor élj úgy ahogy eddig. Tudod mit? Nem szoktam ilyet mondani, de költözz el! Magadnak azt készítesz, amit akarsz.
2022. máj. 8. 17:15
 34/46 A kérdező kommentje:
Már bocsi, de 16 évesen nem fogom elköltözni a szüleimtől, és ez nem jó. 16 évesen 178cm-hez 120kg-nak lenni, úgy hogy még potenciálisan hízni fogok valószínűleg.
2022. máj. 8. 17:29
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Eddig ezt nem írtad:D Anyukád nem látja hogy kövér vagy?Értem én hogy kényeztet de ennyi esze lehetne hogy árt vele.Kezdj el mozogni és akkor legalább nem hízol,mást nem tudok erre mondani.Vagy apukáddal beszélj és hátha ő megérteti anyuddal hogy ezzel csak árt neked mert nem egészséges ilyen fiatalon ekkora súllyal élni.

Főleg hogy csajozni is kezdessz és tiszta komplexus leszel amivel egy rossz indítás a nők irányába ami szintén gáz.

2022. máj. 8. 17:45
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Mint dagadt ember ajánlom, hogy még most állj le az evéssel és tanulj meg nemet mondani az ételre. Később sokkal rosszabb lesz lefogyni, több munka, meg amúgy is. Még időben vagy, most lépj.
2022. máj. 8. 22:31
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy akarsz te fogyni.

Mindenki irta neked hogy onuralom es nemet kell mondani.

Dehat dehat dehat...

Nincs dehat.

Nem eszem meg, vagy kevesebbet eszem. Nem erdekel mit fozott, mibol, mennyit rak elem mert nem kell mindet megennem es nem kell mindenbol is ennem, nem erdekel hogy erolteti.

Te nem tudsz se neki se magadnak nemet mondani.

2022. máj. 10. 09:54
 38/46 A kérdező kommentje:
Már kezdtem bele diétába. De sokszor abba kellett emiatt hagynom. Ott eszik előttem a pizzát én meg éhes vagyok. És akkor jön az, hogy egyszer élünk, tehát élvezzük ki, ezért eszek belőle én is, így lőttek az egésznek.
2022. máj. 10. 12:37
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs önuralmad, nem tudod megállni hogy ne egyél belőle. Nem kellene hogy csábítson hogy más mit eszik.
2022. máj. 10. 12:45
 40/46 anonim ***** válasza:
84%

Hadd javítsalak ki, te nem diétázol, hanem fogyókúrázol. A diéta általában valamilyen betegség miatt kell és orvos írja elő, tej vagy glutén allergia, szénhidrátdiéta cukorbetegség esetén, hasmenés után krumpli, pirítós stb.

Egyébként én az életmódváltásban hiszek, mert az lesz tartós. Hiába fogsz lefogyni, utána úgyis visszaszeded, ha azt eszed, mint előtte.

2022. máj. 10. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!