Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam meg kedvesen,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg kedvesen, hogy kopjon le?

Figyelt kérdés

Az eggyik osztálytársamról van szó...Suli után mindig hévvel megyek haza...Valahogy mindig észre vesz...És mindig elkísér pedig már mondtam neki, hogy szeretnék egyedül lenni a zenémmel és a gondolataimmal.(nem is a hévdelé lakik).De erre sem reagált...Tegnap mikor sajnos elkísért megkérdezte miket hallgatok...Mondtam neki, hogy retrot poppot rockot...Aztán mondtam neki, hogy sajnos nem tudtam elmenni a Bécsi AC/DC koncertre...Erre elkezdte mondogatni, hogy ő ott volt meg stb..Te hazudsz mondtam neki...És bevallotta, hogy hazudik..(ha nem mondja el akkor is tudom h hazudik) nagyon megharagudtam rá de még igy sem ment el...És már nagyon idegesít a gyerek....Mert próbálkoztam mindenhogy lekoptatni (csak kedvesen)....

Valki valami tanácsot légyszi... Nagyon nem szeretem az illetőt de nemakarom megbántani....

Köszi h elolvastad! ;)

2016. szept. 10. 08:20
 1/5 A kérdező kommentje:
*hévfelé
2016. szept. 10. 08:24
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Hat pedig muszaly lesz megbantani ha szepen probaltad de nem mas lehetoseg nincs
2016. szept. 10. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem ert a szep szobol akkor egyszer oda kell fordulni ele es hatarozottan megmondani h egyedul akarsz lenni.
2016. szept. 10. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:

#2 muszáj* nem ly

Kérdező hát ha továbbra se enged akkor mond meg neki kicsit komolyabb szavakkal.

2016. szept. 10. 09:04
 5/5 anonim válasza:
Hát, ha kedvesen nem megy, akkor nem marad más hátra, csak a határozottabb fellépés. Megsértődik? Lehet. Az az ő baja, nem a tied. Nem lehet mindig mindneki kedvébe járni, és nem is kell.
2016. szept. 10. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!