Nincs időm főzni, pedig én finomat akarok enni?
Figyelt kérdés
Mit tegyek, nem akarok napi 7-8 órákat a konyhában tölteni, csak hogy finomat ehessek. Rendelni pedig nem fogok, úgy nagyon gyorsan elfogyna a pénzem, csak egy sima szendvics az 1500-2000 forint ezzel pedig még jól lakni sem lehet.2022. ápr. 30. 21:41
51/161 anonim válasza:
Úgy írja, mintha a főzeléket csak falun ennék - városban ismeretlen étel lenne... :-)))))))4
De továbbra is állítom, hogy egyedül ő kardoskodik a főzelékkel - senki más nem akarta rátukmálni.
52/161 A kérdező kommentje:
"De továbbra is állítom, hogy egyedül ő kardoskodik a főzelékkel - senki más nem akarta rátukmálni."
Olvasd végig akkor a #40, 41, 42, 43 és 44 kommenteket.
2022. máj. 1. 14:32
53/161 anonim válasza:
Egyél hidegszendvicset és melegszendvicset.
Plusz válts munkahelyet, ahol annyit keresel, hogy azt rendelsz minden nap, amit szeretnél. Vagy felveszel egy szakácsot.
Több ötletünk nincs erre a hisztire.
54/161 anonim válasza:
52. Miből veszed hogy én falun élek?
55/161 anonim válasza:
Kérdező, sorold fel nekem egy szuszra légyszi, hogy miket szeretnél könnyen és gyorsan készíteni és jóízűen elfogyasztani!
56/161 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét listám, bármi megteszi ami finom.
2022. máj. 1. 15:53
57/161 anonim válasza:
Szerintem a főzelék finom.
Csak hogy borzoljam a kedélyeid.
58/161 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy rossz, de én nem eszem meg. Parasztosabb ételeketet sosem ettem meg, pl. a lángost sem.
2022. máj. 1. 15:59
59/161 anonim válasza:
58. "Parasztosabb ételeket sosem ettem meg"
Azt remélem tudod hogy partok nélkül éhen halnál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!