Nincs időm főzni, pedig én finomat akarok enni?
9. Hat akkor saját magadban keresd a hibát.
Nem lehet egyszerre dugni és szűznek maradni. 😂😂😂
Ha nem szereted az 1xű kajakat, akkor főzz bonyolultakat. De ne panaszkodj.
A leves felett nem kell ott állni.
8 óra a kocsonyának kell..
Jó ez a 7-8 óra lehet túlzás, de akkor is van legalább napi 3-4 óra.
Hétvégén megcsinálni sem opció az egész hétre, mivel finomat akarok, ezt írtam is, úgy meg nem lesz finom ha több napig áll a hűtőben.
Ebben nem látom a logikát. Ha te tradícionális Pho levest akarsz, az pont nem laktató, nem energiatakarékos, nagyon sok idő, és nem olcsó.
Egy jó húslevesnek nem kell alap, és nem 6 óra, még akkor sem, ha marhából van.
Én szeretem a főzelékeket, megvannak 1/2 óra alatt, de 3 óra alatt 3 fogásos menüt lehet csinálni, amennyit a levesedre áldozol már esküvőkre főznek/sütnek. Különleges fogásokat, kínai, vietnámi, olasz, francia ételeket, sushit, 1-2 óra alatt meg lehet csinálni.
Szanj rá egy délutánt, főzz egy nagy adag pörit, töltött káposztát, lecsós májat, ragus ételt (barmit amiben nincs tejföl, tejszín, tej) panírozz be 10 szelet húst, csunálj bolognai szószt.
Ezek mehetnek a fagyóba 1-1 adagban.
Főzelék kb fél ora megcsinálni, több napig eheted, levest szintén
#16, ezzel nem értek egyet.
"Add ginger, salt, star anise, fish sauce, and 4 quarts water; bring to a boil. Reduce heat to low and simmer for 6 to 10 hours."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!