Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krémmargarin mennyire jó? Én...

Krémmargarin mennyire jó? Én a Margaréta krémmargarint néztem, de nem mertem még megvenni.

Figyelt kérdés

Hobbicukrász vagyok, családon belül szoktam sütiket, tortákat készíteni. Hallottam már a krémmargarinról, viszont még egyszer sem használtam. Van itt olyan, aki dolgozott már ezzel az "anyaggal"?

(tudom hogy a vaj sokkal jobb lenne, de mivel elég drága egy normális vaj, ezért gondoltam a krémmargarinra)

#Krémmargarin
2022. ápr. 1. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Lidl-ben, aldiban korrekt minőségű vajat lehet kapni, 82%-os zsírtartalommal, hobbicukrászként pláne el kell felejteni a margarint.
2022. ápr. 1. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

100%-ban egyetértek az elsővel - SEMMILYEN margarint ne használj!

(kivéve persze, ha valaki allergiás a tejtermékekre)

Egyszerűen nem éri meg belefeccölni egy csomó értékes alapanyagot és munkát - hogy aztán egy gyenge, vagy szörnyű utánzat legyen a végeredmény.

Ezek a krémmargarinok (aki persze megeszi... - én tuti nem) max. arra valók, hogy szendvicsre vékonyan rákend.

Süteményhez alkalmatlan eleve!!!

2022. ápr. 1. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Most nézem, hogy mi ez...

[link]

Kilója 1800 ft.

Kell belőle 10-20 dkg egy sütibe. Legyen 20 dekára 360 ft.

Ugyanez vajból kerül mondjuk 800 ft-ba.

A süti további hozzávalói (főleg ha valami finom mogyorót, csokit, egyebet is teszel bele) simán ezer ft fölött vannak...

400 ft spórolásért NEM ÉRI MEG margarint használni...

2022. ápr. 1. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Ha a gépzsírt is a kenyérre kennéd, akkor vegyél margarint. Az szemét, nem élelmiszer.
2022. ápr. 1. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne ronts el egy tortát margarinnal. Akkor inkább ne süss semmit.
2022. ápr. 1. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

BRRRRRR!

[link]

'Zsírtartalom: 80%

Összetevők: növényi olaj: napraforgó olaj, növényi zsírok: pálmazsír, kókuszzsír, víz, tejes mértékben hidrogénezett növényi zsír: pálmazsír, emulgálószer: E471, TEJSAVÓPOR, só, aromák, tartósítószer: E202, savanyúságot szabályozó anyag: E330, színezék: E160a.'

2022. ápr. 1. 19:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Tényleg fontolóra fogom venni, hogy inkább vajat használjak :)
2022. ápr. 2. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd fontolóra... Használj vajat! Ennyire egyszerű.
2022. ápr. 2. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!