Krémmargarin mennyire jó? Én a Margaréta krémmargarint néztem, de nem mertem még megvenni.
Hobbicukrász vagyok, családon belül szoktam sütiket, tortákat készíteni. Hallottam már a krémmargarinról, viszont még egyszer sem használtam. Van itt olyan, aki dolgozott már ezzel az "anyaggal"?
(tudom hogy a vaj sokkal jobb lenne, de mivel elég drága egy normális vaj, ezért gondoltam a krémmargarinra)
100%-ban egyetértek az elsővel - SEMMILYEN margarint ne használj!
(kivéve persze, ha valaki allergiás a tejtermékekre)
Egyszerűen nem éri meg belefeccölni egy csomó értékes alapanyagot és munkát - hogy aztán egy gyenge, vagy szörnyű utánzat legyen a végeredmény.
Ezek a krémmargarinok (aki persze megeszi... - én tuti nem) max. arra valók, hogy szendvicsre vékonyan rákend.
Süteményhez alkalmatlan eleve!!!
Most nézem, hogy mi ez...
Kilója 1800 ft.
Kell belőle 10-20 dkg egy sütibe. Legyen 20 dekára 360 ft.
Ugyanez vajból kerül mondjuk 800 ft-ba.
A süti további hozzávalói (főleg ha valami finom mogyorót, csokit, egyebet is teszel bele) simán ezer ft fölött vannak...
400 ft spórolásért NEM ÉRI MEG margarint használni...
BRRRRRR!
'Zsírtartalom: 80%
Összetevők: növényi olaj: napraforgó olaj, növényi zsírok: pálmazsír, kókuszzsír, víz, tejes mértékben hidrogénezett növényi zsír: pálmazsír, emulgálószer: E471, TEJSAVÓPOR, só, aromák, tartósítószer: E202, savanyúságot szabályozó anyag: E330, színezék: E160a.'
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!