Húslevest milyen húsból?
Nem szoktam húslevest főzni. A receptek amiket találtam, némelyik 1 kg húst ír. Tényleg ilyen sok kell? Másik recept 4 féle húst ír hozzá.
Én azt szeretném, ha egyféle húsból lenne, lehetőleg ne 1 kg. Milyen húsból szoktátok késziteni? Sima szupermarketben venném, ez is szempont, hogy lehessen kapni. Plusz: nem annyira fontos, mint az alap kérdés, de vannak macskáim és nálunk senki nem eszi a főtt húst. Cicáknak odaadható húst (nem aprócsontos) tud valaki ajánlani húsleveshez? Nagyon köszönöm ha válaszol valaki!
10. Igazad van, nem tudom miért írtam a csirkét.
1-es voltam.
Megint 3-mas, azt azért még hozzátenném, hogy ha mondjuk egy jó karajcsontot, vagy húsos marha "karaj" csontot szép pötyögősen atom foszlós puhára megfőzöl, hát azért ez, hogy "nálunk senki nem eszi a főtt húst" lehet, hogy megváltozik!
Ha megkóstolod a bordák közti húst, vagy ami a L alak belső oldalán marad csontozáskor, szerintem nem fogjátok azt mondani rá, hogy fúj, mi ez a szar! :)
Főtt zöldségekkel isten király kaja!!!
Nagy darabokba mellé vágni a levesben főtt répát, zellert, kelkáposztát...
akkora hangulara van, hogy gyerekként az egy életre szóló élmény lehet, ha rendszeresen megadod a módját!
Én mai napig alig várom, hogy ehetőre hűljön! :D
Marhalabszár a kiraly! Keresztben vágva, középen velőscsonttal.
A húst utana lefilezed és a zöldségből csinálsz egy jó kis hamis vadas szószt. Nagyon fincsi így a főtt szószos hús makarónival v zsemlegombóccal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!