Milyen húsból van szerinted a legfinomabb húsleves?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 18:09
1/9 anonim válasza:
1. Az 1,0 - 1,5 éves tanyasi tyúkból!
2. Marhából
2/9 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek abból a legfinomabb, amiből szereti...
3/9 doboszoli válasza:
Én, ha nagyon ki akarok tenni magamért, akkor vegyesen főzöm tyúkból, marha fartőből, és némi sertés húsos csontból.
Term. a háromból külön-külön is nagyon finom készülhet.
4/9 anonim válasza:
Fácán vagy gyöngytyúk - legalábbis számomra.
5/9 bumbi02 válasza:
Vegyes mellé teszem én is a voksom.. Egy egész csirke, némi sertés oldalas, meg kis marhafartő:) És persze jó sok zöldség..:)
6/9 anonim válasza:
En a csirkehuslevest szeretem nagyon, kulon parolt csirkemell, zeller,gomba,borso, karfiol, karalabe, repa,feherrepa mind kulon megparolva,es a vegen egybefozve. Kulonosen finomak igy a zoldsegek,kicsit ropognak,es nem veszik at egymas izet.:)
7/9 anonim válasza:
Eddig a legfinomabb számomra a fácán volt, de pompás húsleves van a marhából, a sertés orjából, a libából, a kakasból és a tyúkból is. (Ebben a sorrendben.Nekem.)
8/9 anonim válasza:
Számomra tanyasi tyúkból, tojásával, szívével, májával, szóval minden finomsággal.. jaj milyen gyönyörű aranyló színű tud lenni. Összefutott a nyál a számban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!