Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A muffin mennyi ideig fogyaszt...

A muffin mennyi ideig fogyasztható?

Figyelt kérdés

Általában még aznap megszoktuk enni, de szerettem volna vinni barátokhoz hétvégén.

Hogy tároljam hogy ne száradjon ki?

És ha péntek reggel csinálom vasárnap/hétfőn még jó?

Pénteken megyek barátnőmékhez és a vendégek vasárnap jönnek.

2022. márc. 9. 12:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
1-2 nap után már nem az igazi szerintem. De ha jól értem, tebis vendégnek mész, és később érkeznek más vendégek is? Ez esetben én megbeszélném a barátnőmmel, hogy süssünk együtt valamit. Pogácsa recept is van, ami egyből süthető, mondjuk ez sem sokáig finom. Piskóta tekercs esetleg, vagy sütés nélküli keksz alapú receptek. Tiramisu. Az a baj, hogy gyorsat akarsz :) pedig a vajkrémes több lapos sütik tovább finomak.
2022. márc. 9. 13:59
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
cheesecake-et tudsz sütni? Hűtőben prímán elvan 2-3 napot....
2022. márc. 9. 14:54
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

Mavaront ha tudsz sutni, az pont 2-3 nap utan lesz igazan jo, akkoraa all ossze. Zart sobozban hutoben. De nem egyszeru mulatsag.

En kekszet ajanlanek. Zabkeksz vagx csokidarabos vagy csokis poffeteg. Az pont ugyanolyan finom frissen meg 4 naposan szobahon zart dobozban.kevert sutit mint pl a muffin vagy kelt tesztasat mint pl a kalacs biztos hogy nem kezsitenek tudatosan 3 napra elore. De egyre se. Ezek tenyleg frissen jok.

Esetleg valami piskotatkekercs vagy sajtotrta lehetne meg jo. Vagy fanta szelet szeruseg

2022. márc. 9. 15:00
 14/18 NTBS ***** válasza:
53%
3-4 napig bírja.
2022. márc. 9. 15:13
 15/18 A kérdező kommentje:

Akkor ha Fanta szeletet csinálok az hány napig jó?

Az a baj hogy pénteken megyek munka előtt vagy után van kis időm megcsinálni ezért akarok gyors sütit.

De esetleg csütörtökön este megtudnám csinálni a Fanta szeletet, csak nem tudom hogy az meddig jó 🤔

2022. márc. 9. 15:36
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Csinálj browniet
2022. márc. 9. 15:38
 17/18 anonim ***** válasza:

A csutortok este necces.

Tényleg a keksz lenne legjobb. Osszeallitod, akar 2-3 napot is allhat golyokkent a teszta a hutoben vagy akar a fagyadztoban. Utana csak sutni kell. Es 4-5 nappal elore is jo

2022. márc. 9. 19:40
 18/18 anonim ***** válasza:
A muffin egy hétig is jó. Elállós sütemény.
2022. márc. 16. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!