Mikor muffint sütök a teteje mindig megég, a belseje meg nyers marad. Mit tehetek vele, hogy a belseje is szépen megsüljön?
Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 17:43
2/6 anonim válasza:
Nem jó a tészta, keress másik receptet.
3/6 anonim válasza:
alufóliával takard le vagy a sütés elején, vagy ha már a teteje megsült de a közepe még nyers. esetleg az alacsonyabb hőfokon sütés is beválhat
ha fogpiszkálót szúrsz a muffinba, akkor az eltartja a fóliát, nem fog hozzásülni :)
a sütő beállítása megfelelő? van hőlégkeverés benne? esetleg érdemes lehetne megnézetni egy szerelővel is, mert ez arra utalhat, hogy a felső fűtőszál működik, de az alsó nem (persze ha jó fokozaton sütöd)
4/6 anonim válasza:
nem jo a suto, lehet alulrol nem melegit (en hasonlo problema miatt nem tudtam soha piskotat kesziteni a regi sutomben)
5/6 anonim válasza:
Vagy rossz a recelt vagy túl magas a hőfok.
Vedd le a hőfokot és 5 perc után takard le alufóliával, úgy süsd készr.e
Ha csak felulrol eg le, tedd a sutoben lejjebb ha alulrol akkor feljebb
6/6 anonim válasza:
180 fok, előmelegítve, kb. 25 perc. Tűpróba. Persze a külseje kicsit keményebb lesz, de nem ég meg. A végén én le szoktam kapcsolni és kicsit benthagyom a sütőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!