Miért törik a palacsintám belseje?
Figyelt kérdés
Éppen palacsintát sütök. Sokszor szokott törni a tésztája, ezt azzal oldom meg hogy miután kivettem a serpenyőböl letakarom fóliával. Viszont ez most nem segít, az első 3 amit csináltam még puha, de utána már mindegyiknek törik a belseje hiába takarom le.2020. máj. 24. 18:45
1/7 anonim válasza:
Száraz. Tegyél még hozzá tojást.
5/7 anonim válasza:
Recept= FATAL ERROR :D
Keress új receptet.
6/7 anonim válasza:
szerintem az a helyzet hogy tul surure keszited el. Sutes kozben is ha latod hogy bevastagodott a kelletenel adhatsz hozza vizet .
7/7 anonim válasza:
túl sokáig sütötted, nem kell sötétbarnának lenni, ha felemeled és elkezded mozgatni és már mozog , akkor már fordíthatod is , a másik oldalának már csak kb. 30 mp. kell 10/7 -esen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!