Meg lehet puhítani valamilyen módszerrel?
Figyelt kérdés
Nem először sütöttem muffint, idáig mindig jól sikerült. A mostanit sajnos túlsütöttem, mert a szúrás próbánál a belseje még lágy volt, így tovább hagytam sülni. Az eredmény pedig egy belül finom, puha, de kívül tök száraz valami lett. Valamilyen módszerrel puhává tudom varázsolni, vagy ennek annyi?2021. dec. 19. 19:42
2/6 anonim válasza:
Semmi baj! Tedd sütisdobozba és reggelre puha lesz!
Szép karácsonyi mintás bádogdoboz
3/6 anonim válasza:
Persze teljesen mindegy hogy milyen doboz
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Pont van is ilyen dobozom.
2021. dec. 19. 20:25
5/6 anonim válasza:
Ha nem vált be, akkor főzz össze fele fele arányban cukrot és vizet opcionálisan ízesítheted citrom vagy narancshéjjal. Egy fogpiszkálóval szurj lyukakat a muffinok tetején (hogy minimálisan bele tudjon folyni) és kend le sütiecsettel a cukorsziruppal a muffinokat. A víz fellágyítja a szélét
6/6 anonim válasza:
Esetleg megcsinálhatod cupcakenek is, krémmel a tetején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!