Török kajáldákban milyen fűszereket használnak?
Valószínűleg a római köményt, vagy a koriandert érzed.
Oregánó, kakukkfű, fahéj, szerecsendió, római kömény, koriander, gyömbér, hagyma, fokhagyma, bors, chili amit használnak.
Koszonom megegyszer, a romai komeny volt az, amire gondoltam, fantasztikusan eros es egzotikus ize van!!!
Amit konyvasztottam:
kb 300gramm lencse
fel kilo sertes lapocka
fel kilo csirkemell
fel kilo fagyasztott zoldseg, mert a fszom fog zoldseget pucolni :D
200 ml 20%-os fozotejszin
4 fej osszetort fokhagyma
2 marha leveskocka
bors, so, paprika, 1 tasak talan Horvath Rozi :D romai komeny
ket marek bulgur
A hozzavalokat megfeleloen feldarabolni, kiolvasztani, beaztatni, stb., az egeszet megfelelo idoben hozzaadni, puhara fozni. Nem tudom, minek nevezzem, levesnel surubb, fozeleknel higabb egytaletel lett belole, egyszeruen fantasztikus! 👌👨🍳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!