Pirított tésztát hogy lehet olyan sötétre csinálni, mint amilyenre a kajáldákba szokták? Lehet, hogy kevés szójaszószt rakok rá? Vagy mitől lesz az olyan?
Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 15:12
2/3 anonim válasza:
Eredetileg megfött és kihült (elözö napi maradék) tésztából készül.
Ezt a forró olajban kezdik pirítani, amíg tényleg barna lesz, ezt félreteszik, utána elkészítikma zöldségeket/húst/tojást, visszateszik a tésztát és utána tesznek rá szójamártást.
De a tészta a pirítástól barna, a szósz csak ízesíti.
3/3 anonim válasza:
Igen, a szósztól sötét. Sötét szójaszósztól. Esetleg próbáld úgy, hogy nagy serpenyőben nagyon kis adagokban csinálod és akkor nem lesz ragacsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!