Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pirított tésztát hogy lehet...

Pirított tésztát hogy lehet olyan sötétre csinálni, mint amilyenre a kajáldákba szokták? Lehet, hogy kevés szójaszószt rakok rá? Vagy mitől lesz az olyan?

Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szójaszósz.
2016. máj. 19. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
30%

Eredetileg megfött és kihült (elözö napi maradék) tésztából készül.

Ezt a forró olajban kezdik pirítani, amíg tényleg barna lesz, ezt félreteszik, utána elkészítikma zöldségeket/húst/tojást, visszateszik a tésztát és utána tesznek rá szójamártást.

De a tészta a pirítástól barna, a szósz csak ízesíti.

2016. máj. 19. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a szósztól sötét. Sötét szójaszósztól. Esetleg próbáld úgy, hogy nagy serpenyőben nagyon kis adagokban csinálod és akkor nem lesz ragacsos.
2016. máj. 19. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!