Hol tudok venni szójaszószt viszonylag olcsón, és milyen árban mozognak?
Ha minősigit akarsz akkor keleti füszeres boltokban az ára a kiszereléstől függ.A nagyobb kiszerelés jobban megéri általában. 2év a szavideje. A literest szoktam 1200ft körül venni. Ez sötét szója szósz. Pácolni is ezt használom.
Én ezt használom. [link]
Butan hangzik de azt sem tudom hol keressem...:D
Ill az arat sem tudtam meg csak megkozelitoleg sem..
Tesco : a nemzetközi osztályon fogsz találni:
Heinz szója szószt ne vedd meg ,mert nem olyan jó mint a kinaiak.
Aldiban volt szerintem jó minőségű és olcsó éveken keresztül, a mienkben pár hete hiánycikk, remélem lesz még.
399 ft volt egy üveg, de hogy mekkora mennyiség volt benne, arra nem emlékszem: kifogyott az utolsó is itthon.
Sziasztok.
Tegnap vettem szojaszoszt.:D
Tescos sajat markasat vettem 25oft volt a majdnem 2dl.
Gondoltam kiprobalom az olcsobbat mert nem is biztos,hogy sikerul amit keszitek belole.....de tevedtem..olyan finom zoldseges sult tesztat keszitettem belole,hogy ihajjj...:D
Legkozelebb kiprobalom a heinz -eset....kivancsi vagyok milyen.
Amugy a majonezeknel talaltam meg...:D
Koszi a tippet..
Kérlek szépen, a Nofrillsben, vagy egyéb kínai nagyüzletekben kapsz már sötétet, világosat, gombásat mindenfélét, eredeti keletit, kb 7,5 deciseket 2-300 forintért-1-2 dollárért.
Hjaa ez Torontoban van.. bocsi.. :-))
Szegény canadában kapsz viszonylag olcsón.. :-)
Ez a magyarország egy paródia...
klottgatya: ez aztán kellet, ki nem szarja le, hogy kanadából vered itt a nyálad? kis seggarcú.
Kérdező: pesten, kínai boltokban tudsz venni, pl a Yong-fa kft boltjában. A 4-6-os vonalán van, ha esetleg arra jársz. 1.9 literes, lee kumkee márkájú 1500ft. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!