A Mcdonald's-os krumplit hogyan csinálják? Meg azokat amiket kajáldákban lehet kapni?
Figyelt kérdés
Nagyon finomak szoktak lenni én úgy hallottam pálmaolajban sütik. Ti mit tudtok erről?Hogyan csináljam hogy olyasmi ízt kapjak?
Köszi!
2010. júl. 18. 17:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem lehetetlen elérni hasonló ízt házilag.
2/7 anonim válasza:
lehet kapni a supermarketekben csomagolt pityit és azt fel forralod pont olyan lesz, csak épp tele van E-kel
4/7 anonim válasza:
5/7 Bauxitfőzelék válasza:
Porított motkányból csinálják.
Amúgy hallottam, hogy lehet kapni (a hasábot), de sose láttam.
Úgy tudom, ha kihűl, már kidobják, meg gondolom te is ettél már pár órásat, köze sincs az eredetihez.
6/7 anonim válasza:
bauxitfőzelék,honnan a frappáns név?bocs az offért
7/7 anonim válasza:
Hát, nekünk ízre is elég hasonló, hogyha van a serpenyőd, és nem telibevágod hegyére-hátára a krumplit, hanem pont annyit, amennyi kényelmesen egy rétegben elfér. Ropogós lesz, isteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!