Hogyan tupírozzátok a túróscsuszát?
Van aki cukorral és pörccel eszi.
Én imádom erőspaprika szósszal, mint a Pista.
Van hogy a szalonnával kolbászt is pirítok.
Egyéb vad ötlet, amit javasolnátok kipróbálasra?
Köszi a tippeket!
Ket hetig csuszat kell ennem, hogy mindet csekkoljam.
A majonéz a legvadabb, de kár, hogy le lett pontozva. Tán finom is lehet. Én felfelé pontoztam.
Nutellaval burkolta mar valaki?
13: Mi az, hogy ,,nem azt szoktak pirítani''?
Mit értünk zsírszalonnán?
Nem azt, ami hús nélküli full fehér szalonna? Csak mert én olyat is pirítok alá. Meg néha ilyen húsosat is, mint a videóban.
Ez a sült tejföl nekem új. De tesztelni fogom.
Holnap délben csusza...
Nem értem, hogy milyen olajról beszélsz 16-os?
Ez az az étel, amihez a füstölt szalonnából kisült zsiradékon kívül nem kell más zsiradék. Még az is így készíti, aki egyébként olajjal főz. Ha sült tejfölt szereted, éppenséggel abban is meg lehet sütni!
Kicsit fura a szavazás: kb 16:2-re vezet az a vélemény, hogy a klasszik a legjobb. Mégis van legalább 15 javaslat módosított receptre. Hol ez a 15 szavazat?
Tehát akik válaszoltak szövegesen
- vagy elfelejtettek szavazni, - vagy azt gondolják, hogy a klasszik a legjobb, de ettől függetlenül van recept módosítási javaslatuk.
Szóval kissé rosszul írtam ki a szavazást.
Légyszi, aki írt receptmódosítást, csekkolja, hogy tuti szavazott-e. Köszi és bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!