Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tupírozzátok a túróscsu...

Dagadozó Agy kérdése:

Hogyan tupírozzátok a túróscsuszát?

Figyelt kérdés

Van aki cukorral és pörccel eszi.

Én imádom erőspaprika szósszal, mint a Pista.

Van hogy a szalonnával kolbászt is pirítok.

Egyéb vad ötlet, amit javasolnátok kipróbálasra?

2022. febr. 16. 16:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Majonézzel.
2022. febr. 16. 23:27
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Ket hetig csuszat kell ennem, hogy mindet csekkoljam.

A majonéz a legvadabb, de kár, hogy le lett pontozva. Tán finom is lehet. Én felfelé pontoztam.

Nutellaval burkolta mar valaki?

2022. febr. 17. 09:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
10, megnéztem a videót... a nagy szakács, szerintem fogalma nincs róla, mi a zsírszalonna, és hogy nem azt szoktak pirítani :D
2022. febr. 17. 09:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én viszonylag a hagyományosabb vonalon mozgok, viszont kolozsvári szalonnával szeretem igazán és egy gigászi adag friss kaporral (ezt csak a saját adagomba keverem, mert megosztó dolog és itthon sem szereti úgy mindenki)és én még mindig rakok az enyém tetejére bónusz tejfölt, de ahogy már írta valaki előttem, az alapot én is gyakran betolom a grill alá, hol így, hol úgy.
2022. febr. 18. 10:50
 15/19 A kérdező kommentje:

13: Mi az, hogy ,,nem azt szoktak pirítani''?

Mit értünk zsírszalonnán?

Nem azt, ami hús nélküli full fehér szalonna? Csak mert én olyat is pirítok alá. Meg néha ilyen húsosat is, mint a videóban.

2022. febr. 18. 12:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzem extrán durvának, de én zsiradéknak sült tejfölt teszek a tésztára. Az olajba beleteszek egy jó adag tejfölt jól elkeverem és addig sütöm amíg aranybarna lesz. Folyton kavargatni kell, hogy ne égjen le. Ezzel keverem össze a tésztát, aztán tejföl túró és szalona töpörtyü. Nyami...
2022. febr. 18. 23:52
 17/19 A kérdező kommentje:

Ez a sült tejföl nekem új. De tesztelni fogom.

Holnap délben csusza...

2022. febr. 19. 20:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy milyen olajról beszélsz 16-os?

Ez az az étel, amihez a füstölt szalonnából kisült zsiradékon kívül nem kell más zsiradék. Még az is így készíti, aki egyébként olajjal főz. Ha sült tejfölt szereted, éppenséggel abban is meg lehet sütni!

2022. febr. 19. 20:32
 19/19 A kérdező kommentje:

Kicsit fura a szavazás: kb 16:2-re vezet az a vélemény, hogy a klasszik a legjobb. Mégis van legalább 15 javaslat módosított receptre. Hol ez a 15 szavazat?

Tehát akik válaszoltak szövegesen

- vagy elfelejtettek szavazni, - vagy azt gondolják, hogy a klasszik a legjobb, de ettől függetlenül van recept módosítási javaslatuk.

Szóval kissé rosszul írtam ki a szavazást.

Légyszi, aki írt receptmódosítást, csekkolja, hogy tuti szavazott-e. Köszi és bocsi!

2022. febr. 19. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!