Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertéskarajt szeretnék tölteni...

Sertéskarajt szeretnék tölteni. A recept aszalt szilvát ír, de nekem csak friss van itthon, azzal is lehet?

Figyelt kérdés
Vagy azzal nem olyan jó? Egyáltalán meg lehet csinálni úgy?
2010. szept. 9. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább rántsd ki a karajt,mert sütve elég száraz lesz. De ha mindenképpen tölteni akarod,akkor inkább kolbásszal.A friss szilva nem hiszem,hogy jó bele,mert nagyon leves,és eláztatja a hús belsejét.
2010. szept. 9. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A friss szilva nem jó, mert nem elég izes, vagy aszalt szilvát szerezz be, vagy esetleg fözd mevalamennyire, hogy elpárologjon a leve és azzal töltsd meg, de ugy nem lesz igazi.

Egyébként tényleg finom aszalt szilvával töltve, különösen ha a szilvát elötte konyakban vagy vörösborban áztatod legalább egy óráig.


Ha végképp nincs lehetöséged aszalt szilvát szerezni, akkor még beáztatott mazsolával is jó.

2010. szept. 9. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! Holnap a konyhában eldől minden :)
2010. szept. 9. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:

A sertáskaraj sztem pocsék lesz a szilvával, tudtommal az inkább a pulykához illik..


Karajba kolbászt szoktak dugni, a közepébe..

2010. szept. 9. 23:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen aszalt szilvát használj. Mikor megtöltöd, tekerj köré bacont, önts alá száraz fehér bort és mehet a sütőbe. Ha nincs otthon aszalt szilva, akkor használj aszalt sárgabarackot, azzal is finom lesz.
2010. szept. 10. 01:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe picit megpárolnám a szilvát és úgy raknám bele, esetleg nézd meg hátha van ilyen recept. És egyébként mi is a karajt szeretjük sütni és nem száraz.
2010. szept. 10. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Amúgy ettem már aszalt szilvával karajt és finom volt :)

Ja és én csak a száraz húsokat szeretem.. szóval nekem ne mondjátok hogy túl száraz ha sütöm, mert én úgy szeretem :) Szaftos húst csak ritkán eszem meg.

2010. szept. 10. 17:38

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!