Sertéskarajt szeretnék tölteni. A recept aszalt szilvát ír, de nekem csak friss van itthon, azzal is lehet?
A friss szilva nem jó, mert nem elég izes, vagy aszalt szilvát szerezz be, vagy esetleg fözd mevalamennyire, hogy elpárologjon a leve és azzal töltsd meg, de ugy nem lesz igazi.
Egyébként tényleg finom aszalt szilvával töltve, különösen ha a szilvát elötte konyakban vagy vörösborban áztatod legalább egy óráig.
Ha végképp nincs lehetöséged aszalt szilvát szerezni, akkor még beáztatott mazsolával is jó.
A sertáskaraj sztem pocsék lesz a szilvával, tudtommal az inkább a pulykához illik..
Karajba kolbászt szoktak dugni, a közepébe..
Köszönöm a válaszokat :)
Amúgy ettem már aszalt szilvával karajt és finom volt :)
Ja és én csak a száraz húsokat szeretem.. szóval nekem ne mondjátok hogy túl száraz ha sütöm, mert én úgy szeretem :) Szaftos húst csak ritkán eszem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!