Miért lett folyós a padlizsánkrémem?
Figyelt kérdés
Az étteremben krémes állagú az enyém pedig elég folyós lett.2010. szept. 9. 18:25
1/3 anonim válasza:
szia!
habár a padlizsán olyan az olajjal, mint a szivacs, szóval temérdek mennyiségű olajat képes magába szívni, azért megeshet, hogy kicsit meglendült a kezed és többet tettél a kelleténél!na meg a citromlével is ugyanez a helyzet..inkább többször kis mennyiséget kell hozzáadni mint rögtön sokat...
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Egy kávéskanál olajat tettem egy padlizsánhoz, az sok lehet? Sütét után nem kell lecsöpögtetni a padlizsánt? Nem enged egy kis levet?
2010. szept. 9. 19:06
3/3 anonim válasza:
szia!
friss volt az a padlizsán?mert mi mindig jó "husosat"választunk, és sütés előtt bedörzsöljük olajjal( egy kanál...)és só +bors... mikor készen van egyszerűen csak leszedem róla a lila héjat, és összeturmixolom.utána megy bele még egy kis olaj, és fokhagyma, meg citrom...ez a recept, és mindig jó sikerül(kb majonéz állagú lesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!