Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett folyós a padlizsánk...

Miért lett folyós a padlizsánkrémem?

Figyelt kérdés
Az étteremben krémes állagú az enyém pedig elég folyós lett.
2010. szept. 9. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!

habár a padlizsán olyan az olajjal, mint a szivacs, szóval temérdek mennyiségű olajat képes magába szívni, azért megeshet, hogy kicsit meglendült a kezed és többet tettél a kelleténél!na meg a citromlével is ugyanez a helyzet..inkább többször kis mennyiséget kell hozzáadni mint rögtön sokat...

2010. szept. 9. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Egy kávéskanál olajat tettem egy padlizsánhoz, az sok lehet? Sütét után nem kell lecsöpögtetni a padlizsánt? Nem enged egy kis levet?
2010. szept. 9. 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:

szia!

friss volt az a padlizsán?mert mi mindig jó "husosat"választunk, és sütés előtt bedörzsöljük olajjal( egy kanál...)és só +bors... mikor készen van egyszerűen csak leszedem róla a lila héjat, és összeturmixolom.utána megy bele még egy kis olaj, és fokhagyma, meg citrom...ez a recept, és mindig jó sikerül(kb majonéz állagú lesz.)

2010. szept. 11. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!