Habibi kérdése:
Hogy csinálhatnék olyan tölteléket muffinba, amit ha megsütök és kihűl, akkor is olyan folyós marad?
Figyelt kérdés
muffinba szeretnék vaníliás tölteléket tenni, de a puding valahogy mindig olyan "kemény" benne (nem kemény, csak úgy nem folyik és nem krémes), és olyat szeretnék tenni bele, mint amilyen pl. a 7days -ben is van, hogy olyan krémes és lágy. Hogy sikerülhetne?
előre is köszi
2011. jún. 1. 18:48
1/4 anonim válasza:
Esetleg a puddingot fözd higabbra, vagy csokit tegyél bele.
2/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy előbb kisütöm, majd belenyomom mikor még langyos. Óvatosan kell, nehogy szétrepedjen. A tetején így marad egy lyuk, de szoktam rá tenni öntetet is. Vagy ha nem akarsz, akkor töltsd meg oldalról.
3/4 anonim válasza:
tegyél a tészta közepébe egy krémmel töltött csokibonbont.
a csoki is megolvad, és a krém pedig folyós, isteni, pláne, ha karamellás vagy epres...:))
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. jún. 1. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!