Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csinálhatnék olyan...

Habibi kérdése:

Hogy csinálhatnék olyan tölteléket muffinba, amit ha megsütök és kihűl, akkor is olyan folyós marad?

Figyelt kérdés

muffinba szeretnék vaníliás tölteléket tenni, de a puding valahogy mindig olyan "kemény" benne (nem kemény, csak úgy nem folyik és nem krémes), és olyat szeretnék tenni bele, mint amilyen pl. a 7days -ben is van, hogy olyan krémes és lágy. Hogy sikerülhetne?

előre is köszi


2011. jún. 1. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg a puddingot fözd higabbra, vagy csokit tegyél bele.
2011. jún. 1. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy előbb kisütöm, majd belenyomom mikor még langyos. Óvatosan kell, nehogy szétrepedjen. A tetején így marad egy lyuk, de szoktam rá tenni öntetet is. Vagy ha nem akarsz, akkor töltsd meg oldalról.
2011. jún. 1. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

tegyél a tészta közepébe egy krémmel töltött csokibonbont.

a csoki is megolvad, és a krém pedig folyós, isteni, pláne, ha karamellás vagy epres...:))

2011. jún. 1. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. jún. 1. 21:35

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!